contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in Oxford
   Allogi a Oxford
   Alojamiento Oxford
   Logement Oxford
   Unterkunft Oxford
 
nu boeken
accommodatie in oxford

In Oxford bieden we accommodatie aan binnen gastgezinnen. Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elk gastgezin zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meesten werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. Extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

Gastgezin
Onze Engelse gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in Oxford. De gastgezinnen wonen gemiddeld op 15 minuten reizen naar de taalschool (maximaal 25 minuten). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham. Als je een privé badkamer wilt, kies dan voor de “ensuite” optie.

In Oxford verblijf je op basis van halfpension. Dit betekent dat doordeweeks het ontbijt en diner zijn inbegrepen. In het weekend is ook de lunch inbegrepen en heb je dus volpension. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.

© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta