contact  |   login  |  choose your language       
 
   Stay in London
   Allogi a Londra
   Alojamiento Londres
   Logement Londres
   Unterkunft London
 
nu boeken
accommodatie in londen

Voor een prettig verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. Extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In London bieden we de volgende accommodatie types aan:
studenten residentie
gedeeld appartement
gastgezin

Studenten residentie
Voor de echte London student-experience kunnen we je een verblijf in een van de universiteitsresidenties aanbevelen. In Londen bieden we momenteel 2 studenten residenties aan; de standaard studenten residentie en de ‘studenten residentie +’.

Studenten residentie
De standaard studenten residentie bevindt zich op een paar minuten lopen van Holloway Road metro station en slechts 15 minuten reizen met het openbaar vervoer naar de taalschool. Je verblijft op een eenpersoonskamer en deelt de gezamenlijke ruimtes, zoals de keuken, badkamer en toilet met 4-6 andere studenten. Op de slaapkamer heb je gratis breedband internet, een kleine wasbak, een bed, een kast en een bureau. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. De minimale leeftijd in de studenten residentie is 18 jaar.

Studenten residentie +
Op een paar minuten lopen van Tufnell Park metro station en slechts 15 minuten reizen met het openbaar vervoer naar de taalschool vind je de ‘studenten residentie +’. Vergeleken met de standaard residentie heeft deze residentie wat meer luxe. Je verblijft op een eenpersoonskamer met eigen en-suite badkamer en deelt de gezamenlijke ruimtes, zoals de keuken en lounge ruimte met 4-5 andere studenten. Op de slaapkamer heb je gratis breedband internet, een bed, een kast en een bureau. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. De minimale leeftijd in de studenten residentie is 18 jaar.

Beide studenten residenties zijn beschikbaar het hele jaar door, maar let op dat we beperkte beschikbaarheid hebben. In het geval dat de studenten residentie niet beschikbaar is, bieden we je een alternatieve, vergelijkbare accommodatie.

Gedeeld appartement
Op ongeveer 10-15 minuten reizen naar de taalschool hebben we een aantal goede gedeelde appartementen. Je hebt een eigen slaapkamer in een gedeeld appartement met ongeveer 5 andere studenten van de taalschool. Je deelt de gezamenlijke ruimtes zoals de keuken en badkamer. Er is een gratis wifi verbinding aanwezig. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken dien je zelf mee te brengen.

Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen. De minimum leeftijd voor de gedeelde appartementen is 18 jaar.

Gastgezin
Onze Engelse gastgezinnen bieden jou hun gastvrijheid, een gezellige plek en de kans om elkaars cultuur te leren kennen tijdens jouw verblijf in London. De gastgezinnen wonen gemiddeld op 25 minuten reizen naar de taalschool (maximaal 45 minuten), meestal in zone 2,3 of 4 (kijk hier voor de zones in Londen). Het gastgezin hoeft overigens niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het wonen bij een gastgezin is één van de beste manieren om de lokale cultuur van dichtbij mee te maken. Je krijgt je eigen kamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt en alle vrijheid hebt. Vanzelfsprekend is wel dat je je een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer en de woonkamer deel je met het gezin. De keuken kun je gebruiken voor het maken van koffie, thee of het smeren van een boterham.

Bij een gastgezin op basis van halfpension zijn het ontbijt en diner inbegrepen. Kies je voor de ontbijt optie, dan is alleen het ontbijt inbegrepen. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Tweepersoonskamers zijn alleen te reserveren voor mensen die samen komen.© lingua - general conditions -  gratis brochure -  contact lingua - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta