contact  |   login  |  choose your language       
 
   Courses in Totnes
   Corsi a Totnes
   Cursos inglés Totnes
   Cours Totnes
   Sprachkurse Totnes
 
nu boeken
taalcursus engels in totnes

De Engelse cursussen in Totnes worden gegeven van maandag t/m vrijdag op verschillende niveaus, het hele jaar door. Je kunt een cursus boeken vanaf 1 week tot 52 weken en kunt elke maandag beginnen (behalve op feestdagen). We vragen jou om ons een indicatie te geven van jou huidige niveau Engels bij het invullen van het inschrijfformulier. Het maakt niet uit als je dit niet precies weet, want voordat de taalcursus zal starten maak je nog een test om jouw exacte niveau Engels vast te stellen.

De klassen worden ingevuld op niveau. Hierdoor kom je altijd in een klas te zitten met studenten die hetzelfde niveau Engels hebben als jij. De klas bestaat uit studenten van alle leeftijden en nationaliteiten wat de lessen enorm gezellig en leerzaam maakt.

De lessen zijn er op gericht om je alle onderdelen van de Engelse taal te laten beheersen. Alle taalvaardigheden komen in de les aan bod: converseren, luisteren, lezen en schrijven. Daarnaast zul je jouw kennis op het gebied van grammatica en vocabulaire verder ontwikkelen.

We bieden de volgende cursussen aan in Totnes:

 
 >  15 lessen General English per week in een groep
 >  21 lessen Intensive English per week in een groep
 >  15 lessen General English + 10 lessen examenvoorbereiding in een groep
   
Lesduur groepscursus: 60 minuten
Lesduur individueel: 60 minuten
Minimum leeftijd: 18 jaar
Groepsgrootte: 8 tot 10 studenten (maximum 12)
Vakantiedagen: Vakantiedagen
   
 
 
Groepscursussen Engels
De lessen vinden meestal plaats in de morgen. De cursus General English 20 bestaat uit 4 lessen per dag. Als je een meer intensieve cursus wilt doen, dan kunnen we in Totnes de Intensive 30 aanraden. Met deze cursus heb je 6 lessen per dag. Een deel van de lessen wordt dan in de middag gegeven.

Tussen de lessen door is er een korte pauze en tijd om wat te drinken. De Engelse lessen in Totnes worden gegeven in kleine groepjes. Door de kleine klassen zijn de lessen intensief en heeft de docent genoeg tijd voor persoonlijke ondersteuning. Naast de taal komen ook de Engelse cultuur en gebruiken aan bod.

 
Examen voorbereiding cursus
Binnen de Engelse taalwereld, zijn er diverse manieren om jouw niveau Engels vast te stellen. De meest gangbare examens om het Britse Engels te testen, zijn het IELTS examen en het Cambridge examen. Wanneer je een officieel document nodig hebt om jouw niveau Engels aan te kunnen tonen, bijvoorbeeld om te mogen starten aan een Engelstalige universiteit, een cursus in eigen land, een specifieke baan of voor immigratie doeleinden, dan kun je overwegen om een cursus te volgen die je voorbereid op deze examens.

De examen voorbereidingscursus in Totnes is een combinatie van General English 20+10 lessen per week (2 per dag) specifieke examen voorbereiding in een kleine groep. Bij het maken van de inschrijving vragen we je duidelijk aan te geven of je de IELTS of Cambridge examen voorbereiding wilt reserveren. Neem voordat je de inschrijving maakt even contact op met ons om de examendata en de startdata van de examen voorbereidingscursus in Totnes te verifiëren.

Het IELTS is een examen dat steeds populairder wordt en door studenten wordt gevolgd die willen studeren op de universiteit in de UK. Zowel voor een eerste graad of een Master. Dus verbeter je IELTS score en krijg die plaats op de universiteit met de IELTS voorbereidingscursus. Concentreer je op je zwakke punten en studeer de essentiële voorbereidingstechnieken met ervaren IELTS docenten die gebruik maken van gebruikte en geteste lesmaterialen. Reguliere oefenexamens en wekelijkse één-op-één leerprogramma's met jouw docenten zullen je helpen door meer controle te hebben op je voortgang. Kijk op de IELTS website voor de officiële examendata en meer informatie over het examen zelf. De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen in onze prijzen.

De Cambridge First Certificate (FCE) en Certificate of Advanced English (CAE) zijn erkend door werkgevers over de hele wereld. In tegenstelling tot IELTS, zijn er de FCE en CAE examen cursussen die je helpen je Engels te verbeteren in alledaagse situaties. De Cambridge examen voorbereidingscursus bereidt studenten voor op deze Cambridge examens. Kijk op de Cambridge examen website voor de officiële FCE en CAE examendata en meer informatie over het examen zelf. De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen in onze prijzen.

 
Individuele cursussen Engels
De inhoud van de individuele lessen wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke motivatie om Engels te leren. Ben je dus op zoek naar een cursus zakelijk Engels, heb je al een hoger niveau, maar worstel je nog met specifieke grammatica, of wil je jouw Engels lessen helemaal inrichten naar je eigen wensen, dan kunnen we deze individuele lessen zeker aanraden.

Voordat de cursus start wordt je niveau Engels bepaald en zal de inhoud en indeling van jouw lessen worden besproken, Tijdens de cursus kunnen er gemakkelijk wijzigingen worden aangebracht in samenspraak met de docent.

We kunnen erg flexibel zijn met de individuele lessen in Totnes. Neem even contact met ons op voor een offerte.

 

© lingua - general conditions  -  gratis brochure  -  contact lingua  - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta