contact  |   login  |  choose your language       
 
   Courses in York
   Corsi a York
   Cursos inglés York
   Cours York
   Sprachkurse York
 
nu boeken
taalcursus engels in york

De Engelse cursussen in York worden gegeven van maandag t/m vrijdag op verschillende niveaus, het hele jaar door. Je kunt een cursus boeken vanaf 1 week tot 52 weken en kunt elke maandag beginnen (behalve op feestdagen). We vragen jou om ons een indicatie te geven van jou huidige niveau Engels bij het invullen van het inschrijfformulier. Het maakt niet uit als je dit niet precies weet, want voordat de taalcursus zal starten maak je nog een test om jouw exacte niveau Engels vast te stellen.

De klassen worden ingevuld op niveau. Hierdoor kom je altijd in een klas te zitten met studenten die hetzelfde niveau Engels hebben als jij. De klas bestaat uit studenten van alle leeftijden en nationaliteiten wat de lessen enorm gezellig en leerzaam maakt.

De lessen zijn er op gericht om je alle onderdelen van de Engelse taal te laten beheersen. Alle taalvaardigheden komen in de les aan bod: converseren, luisteren, lezen en schrijven. Daarnaast zul je jouw kennis op het gebied van grammatica en vocabulaire verder ontwikkelen. In York bieden we tevens een online e-learning platform aan. Dit geeft je de mogelijkheid om meer zelf studie te verrichten indien je wilt.

We bieden de volgende cursussen aan in York:

 
 >  15 lessen General English per week in een groep
 >  26 lessen Intensive English per week in een groep
 >  15 lessen General English + 10 individuele lessen per week
 >  15 lessen General English + 11 lessen IELTS voorbereiding in een groep
   
Lesduur groepscursus: 60 minuten
Lesduur individueel: 60 minuten
Minimum leeftijd: 16 jaar
Groepsgrootte: 6 tot 8 studenten (maximum 12)
Vakantiedagen: Vakantiedagen
   
 
 
Groepscursussen Engels
De lessen vinden meestal plaats in de morgen. De cursus General English 15 bestaat uit 3 lessen per dag. Als je een meer intensieve cursus wilt doen, dan kunnen we in York de Intensive 26 aanraden. Met deze cursus heb je 5 lessen per dag en 1 extra les verspreid over de week.

Tussen de lessen door is er een korte pauze en tijd om wat te drinken. De Engelse lessen in York worden gegeven in kleine groepjes. Door de kleine klassen zijn de lessen intensief en heeft de docent genoeg tijd voor persoonlijke ondersteuning. Naast de taal komen ook de Engelse cultuur en gebruiken aan bod.

 
Engelse combinatie cursussen
Als toevoeging op de General English 15 cursus, is het mogelijk om privé lessen toe te voegen. Dit is de zogenoemde General English 15+10 cursus. Binnen deze cursus heb je 3 groepslessen en 2 privé lessen per dag.

Tijdens de individuele lessen kun jij zelf bepalen welk onderwerp er wordt behandeld. Zo kun je bijvoorbeeld focussen op de Engelse taal binnen een zakelijke omgeving of Engels gerelateerd aan het medische werkveld. Ook kun je wat dieper ingaan op grammatica of juist meer nadruk leggen op een betere algemene spreekvaardigheid. Door het volgen van deze cursus zal je de taal sneller onder de knie krijgen, omdat de individuele uren op jou wensen en capaciteiten worden afgestemd. Deze cursus kunnen we van harte aanbevelen aan iedereen die Engels wil leren maar wat minder tijd beschikbaar heeft.

 
Examen voorbereiding cursus
Binnen de Engelse taalwereld, zijn er diverse manieren om jouw niveau Engels vast te stellen. De meest gangbare examens om het Britse Engels te testen, zijn het IELTS examen en het Cambridge examen. Wanneer je een officieel document nodig hebt om jouw niveau Engels aan te kunnen tonen, bijvoorbeeld om te mogen starten aan een Engelstalige universiteit, een cursus in eigen land, een specifieke baan of voor immigratie doeleinden, dan kun je overwegen om een cursus te volgen die je voorbereid op deze examens.

In York bieden we de voorbereidingscursus op het IELTS examen aan. Het IELTS is een examen dat steeds populairder wordt en door studenten wordt gevolgd die willen studeren op de universiteit in de UK. Zowel voor een eerste graad of een Master. Dus verbeter je IELTS score en krijg die plaats op de universiteit met de IELTS voorbereidingscursus. Concentreer je op je zwakke punten en studeer de essentiële voorbereidingstechnieken met ervaren IELTS docenten die gebruik maken van gebruikte en geteste lesmaterialen. Reguliere oefenexamens en wekelijkse één-op-één leerprogramma's met jouw docenten zullen je helpen door meer controle te hebben op je voortgang.

De IELTS examen voorbereidingscursus in York is een combinatie van General English 15+11 lessen per week specifieke examen voorbereiding in een kleine groep. Om te kunnen starten met deze cursus dien je al een redelijk niveau (B1) te beheersen. Mocht je dit niveau nog niet behaald hebben, dan kun je bijvoorbeeld eerst starten met een General English of Intensive cursus. Neem even contact met ons op als je twijfelt over je huidige niveau van het Engels.

Kijk op de IELTS website voor de officiële examendata en meer informatie over het examen zelf. In York kun je iedere maandag beginnen met de examen voorbereiding. De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen in onze prijzen.

 
Individuele cursussen Engels
De inhoud van de individuele lessen wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke motivatie om Engels te leren. Ben je dus op zoek naar een cursus zakelijk Engels, heb je al een hoger niveau, maar worstel je nog met specifieke grammatica, of wil je jouw Engels lessen helemaal inrichten naar je eigen wensen, dan kunnen we deze individuele lessen zeker aanraden.

Voordat de cursus start wordt je niveau Engels bepaald en zal de inhoud en indeling van jouw lessen worden besproken, Tijdens de cursus kunnen er gemakkelijk wijzigingen worden aangebracht in samenspraak met de docent.

We kunnen erg flexibel zijn met de individuele lessen in York. Neem even contact met ons op voor een offerte.


© lingua - general conditions  -  gratis brochure  -  contact lingua  - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta