contact  |   login  |  choose your language       
 
   Courses in London
   Corsi a Londra
   Cursos inglés Londres
   Cours Londres
   Sprachkurse London
 
nu boeken
taalcursus engels in londen

De Engelse cursussen in London worden gegeven van maandag t/m vrijdag op verschillende niveaus, het hele jaar door. Je kunt een cursus boeken vanaf 1 week tot 52 weken en kunt elke maandag beginnen (behalve op feestdagen). We vragen jou om ons een indicatie te geven van jou huidige niveau Engels bij het invullen van het inschrijfformulier. Het maakt niet uit als je dit niet precies weet, want voordat de taalcursus start, maak je nog een test om jouw exacte niveau Engels vast te stellen.

De klassen worden ingevuld op niveau. Hierdoor kom je altijd in een klas te zitten met studenten die hetzelfde niveau Engels hebben als jij. De klas bestaat uit studenten van alle leeftijden en nationaliteiten wat de lessen enorm gezellig en leerzaam maakt.

De lessen zijn er op gericht om je alle onderdelen van de Engelse taal te laten beheersen. Alle taalvaardigheden komen in de les aan bod: converseren, luisteren, lezen en schrijven. Daarnaast zul je jouw kennis op het gebied van grammatica en vocabulaire verder ontwikkelen.

We bieden de volgende cursussen aan in Londen:

 
 >  10 lessen General English per week in een groep
 >  15 lessen General English per week in een groep
 >  20 lessen Intensive English per week in een groep
 >  25 lessen Intensive English per week in een groep
 >  30 lessen Intensive English per week in een groep
 >  35 lessen Intensive English per week in een groep
 >  25 lessen Business English per week in een groep
 >  15 lessen per week in een groep IELTS voorbereiding
 >  15 lessen per week in een groep Cambridge voorbereiding
 >  10 individuele lessen per week
   
Lesduur groepscursus: 50 minuten
Lesduur individueel: 60 minuten
Minimum leeftijd: 16 jaar
Groepsgrootte: 8 tot 12 studenten (maximum 15)
Vakantiedagen: Vakantiedagen
   
 
 
Groepscursussen Engels
De lessen vinden meestal plaats in de morgen, maar kunnen ook in de middag worden gegeven. Afhankelijk van de cursus intensiteit, heb je met de General English cursus 2 lessen (General English 10) of 3 lessen (General English 15) per dag. Deze cursus wordt doorgaans geboekt door studenten die weinig tijd beschikbaar hebben om Engels te leren, of een beperkt budget hebben.

Als je een meer intensieve cursus wilt doen, dan kun je in London kiezen voor de Intensive 20 (4 lessen per dag), Intensive 25 (5 lessen), Intensive 30 (6 lessen), of de Intensive 35 (7 lessen per dag).

De General English 10 en de Intensive (20, 25, 30 en 35) cursussen in London bestaan altijd uit 5 optionele lessen per week. Binnen deze optionele lessen kun je kiezen om te focussen op één van de volgende gebieden:

Conversatie: Deze optie-les gaat dieper in op luister- en mondelinge taalvaardigheden. Er wordt gefocust op alle elementen van het gesproken Engels, er worden rollenspelen, simulaties en discussies gehouden om je te helpen het echte Engels te spreken buiten het klaslokaal.
Uitspraak: Je werkt hierbij aan de uitspraak van het Engels. Zo leert de docent jou hoe je bepaalde woorden en hele zinnen beter uit te spreken. Ook wordt geoefend met intonatie en wordt er geprobeerd je een natuurlijk Engels accent aan te leren.
Grammatica: Bij deze optie ga je meer oefenen met het toepassen van de grammatica van de Engelse taal. Voor lagere niveaus betekent dit de present simple, comparatives, etc. waar je op een hoger niveau richt op zaken als unreal conditionals, reported speech, etc.

Tussen de lessen door is er een korte pauze en tijd om wat te drinken. De Engelse lessen in London worden gegeven in kleine groepjes. Door de kleine klassen zijn de lessen intensief en heeft de docent genoeg tijd voor persoonlijke ondersteuning. Naast de taal komen ook de Engelse cultuur en gebruiken aan bod.

Busines English cursussen
In Londen bieden we ook Engelse lessen die gericht zijn op het gebruik van het Engels in een zakelijke omgeving. Tijdens deze lessen wordt gefocust op skills als het houden van een zakelijk telefoongesprek, het geven van een presentatie en het voeren van onderhandelingen in het Engels. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Marketing en Human Resources. We hebben de Business English 15 cursus, die bestaat uit 3 lessen Business English per dag. Kies je de Business English 30 dan heb je 3 Business English lessen en 3 lessen General English per dag.

 
Examen voorbereiding cursus
Binnen de Engelse taalwereld, zijn er diverse manieren om jouw niveau Engels vast te stellen. De meest gangbare examens om het Britse Engels te testen, zijn het IELTS examen en het Cambridge examen. Wanneer je een officieel document nodig hebt om jouw niveau Engels aan te kunnen tonen, bijvoorbeeld om te mogen starten aan een Engelstalige universiteit, een cursus in eigen land, een specifieke baan of voor immigratie doeleinden, dan kun je overwegen om een cursus te volgen die je voorbereid op deze examens.

In Londen bieden we voorbereidings cursussen aan voor zowel het IELTS- als het Cambridge examen. Om te kunnen starten met deze cursus dien je al een redelijk niveau (B1) te beheersen. Mocht je dit niveau nog niet behaald hebben, dan kun je bijvoorbeeld eerst starten met een General English of Intensive cursus. Neem even contact met ons op als je twijfelt over je huidige niveau van het Engels.

Het IELTS is een examen dat steeds populairder wordt en door studenten wordt gevolgd die willen studeren op de universiteit in de UK. Zowel voor een eerste graad of een Master. Dus verbeter je IELTS score en krijg die plaats op de universiteit met de IELTS voorbereidingscursus. Concentreer je op je zwakke punten en studeer de essentiële voorbereidingstechnieken met ervaren IELTS docenten die gebruik maken van gebruikte en geteste lesmaterialen. Reguliere oefenexamens en wekelijkse één-op-één leerprogramma's met jouw docenten zullen je helpen door meer controle te hebben op je voortgang. De IELTS voorbereidingscursus in London bestaat uit 20 lessen per week (4 per dag) waarin je in een kleine groep wordt voorbereidt op het examen.

Kijk op de IELTS website voor de officiële examendata en meer informatie over het examen zelf. In London kun je iedere maandag beginnen met de IELTS voorbereiding. De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen in onze prijzen.

De Cambridge First Certificate (FCE) en Certificate of Advanced English (CAE) zijn erkend door werkgevers over de hele wereld. In tegenstelling tot IELTS, zijn er de FCE en CAE examen cursussen die je helpen je Engels te verbeteren in alledaagse situaties. De Cambridge examen voorbereidingscursus bereidt studenten voor op deze Cambridge examens. De Cambridge voorbereidingscursus in London bestaat uit 25 lessen per week (5 per dag) waarin je in een kleine groep wordt voorbereidt op het examen.

Kijk op de Cambridge examen website voor de officiële FCE en CAE examendata en meer informatie over het examen zelf. Neem even contact op met ons om de examendata en de startdata van de cursus te verifiëren. De kosten voor het examen zijn niet inbegrepen in onze prijzen.

 
Individuele cursussen Engels
De inhoud van de individuele lessen wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke motivatie om Engels te leren. Ben je dus op zoek naar een cursus zakelijk Engels, heb je al een hoger niveau, maar worstel je nog met specifieke grammatica, of wil je jouw Engelse lessen helemaal inrichten naar je eigen wensen, dan kunnen we deze individuele lessen zeker aanraden.

Voordat de cursus start wordt je niveau Engels bepaald en zal de inhoud en indeling van jouw lessen worden besproken, Tijdens de cursus kunnen er gemakkelijk wijzigingen worden aangebracht in samenspraak met de docent.

De individual 10 is de standaard individuele cursus. Deze cursus bestaat uit 2 privé lessen Engels per dag van maandag t/m vrijdag. We kunnen echter erg flexibel zijn met de individuele lessen in London. Neem dus even contact met ons op als je graag een andere indeling van de lessen zou willen hanteren en/of meer of minder lessen zou willen volgen.

 

© lingua - general conditions  -  gratis brochure  -  contact lingua  - 
 

engels in engeland
londen  
york  
oxford  
totnes  
bournemouth  
brighton  
londen ierland
dublin malta